Lennart Kaag

Freelance hypotheekadviseur en aankoopbegeleider bij ABG assurantiën

Hypotheek adviseur Lennart Kaag


Lennart heeft door de jaren heen verschillende functies vervuld in de financiele dienstverlening. Na zijn studies is hij in een eerste instantie begonnen bij een kleine beleggersbank waarbij hij voor zijn klanten dagelijks orders invoerde op de beurs. Inmiddels is hij doorgegroeid tot een all-round financieel adviseur waarin hij zich vooral specialiseert in de woningmarkt.

De aankoop van een woning is voor veel mensen waarschijnlijk de grootste aankoop van hun leven waarbij er in een korte periode belangrijke beslissingen gemaakt worden die de financiele situatie voor de rest van je leven kunnen bepalen. Lennart haalt veel vervulling in het begeleiden van mensen bij het maken van de juiste financiele beslissingen.

Het leveren van maatwerk, dat is het motto. Iedere klant is unieken en heeft een eigen situatie. De ideale oplossing is voor iedereen anders en dit maakt het ook een leuk en uitdagend vak. Het opbouwen van een positieve relatie op basis van vertrouwen staat voor mij aan de basis.